Last minutedeal vakantiewoning

Wilt u nog gebruik maken van de vakantiewoning dit jaar, dan hebben we nog een paar mooie last minutes in de aanbieding!

Tot 20% korting

Direct boeken

Tandemsprong

Tandemsprong

Heb je altijd al eens willen voelen hoe het is om te zweven door de lucht, je hartslag te voelen versnellen terwijl je de wereld van bovenaf bewondert? Dan hebben we goed nieuws voor je!

De Personeelsvereniging organiseert een onvergetelijk avontuur: Tandemsprong!

Grijp deze kans om samen met je collega's de ultieme adrenalinekick te ervaren terwijl je uit een vliegtuig springt en vrij door de lucht zweeft. Een ervaring die je nooit meer zult vergeten en die je gegarandeerd een flinke dosis moed en teamspirit zal geven!

Voor degenen die zich op tijd inschrijven en zolang er nog plekken beschikbaar zijn, zullen wij tickets kopen voor de sprong op 1 juni 2024. Indien er op 1 juni geen plekken meer beschikbaar zijn of indien gewenst, kunnen deelnemers een bon via ons kopen en zelf een datum kiezen om de sprong te maken.

Let op: Deze activiteit is afhankelijk van het weer. Het definitieve besluit of de tandemsprong doorgaat en het tijdstip van de sprong zullen later bekend worden gemaakt, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Meld je snel aan voor deze spectaculaire activiteit en maak je klaar voor een avontuur dat je de rest van je leven bij zal blijven! Durf jij de sprong te wagen?

PV-leden + 1 introducé betalen € 159,00 p.p. 

Niet PV-leden betalen € 209,00 ongelimiteerd 

Aanmelden t/m 24 mei 2024

Skydive Zeeland | Calandweg 44 | 4341 RA | Arnemuiden
www.skydive-zeeland.nl

Evenement-informatie

Startdatum 1 juni 2024 10:00
Einddatum 1 juni 2024 16:00
Max. deelnemers 12
Beschikbare plaatsen 6
Registratie sluitdatum 24 mei 2024 23:55
Annuleren mogelijk tot 1 juni 2024 10:00
Locatie Vliegveld Midden Zeeland