Last minutedeal vakantiewoning

Wilt u nog gebruik maken van de vakantiewoning dit jaar, dan hebben we nog een paar mooie last minutes in de aanbieding!

Tot 20% korting

Direct boeken

Over ons

De personeelsvereniging R.W.S. startte in juni 1955 met 18 leden in het vereniging gebouwtje van de ijsvereniging “Watervreugd” gelegen op de hoek President Rooseveltlaan – Vlissingseweg. Daar waar jaren daarna van Belle wooninrichting was gehuisvest. In deze omgeving werden destijds ook de bekende “Keersluis voetbalwedstrijden” gehouden. In de loop van 1955 werd elke twee maanden een verenigingsblad uitgebracht met als toepasselijke naam “Watervreugd”. Vele jaren daarna werd de naam omgedoopt in “de Mini”.

In de loop der jaren is er veel veranderd. Zo werd in de eerste 10 jaar van het bestaan het verenigingsblad nog getypt door typistes en met een stencil apparaat met de hand  afgedraaid. Een hele klus! Later kwam het kopieerapparaat, wat het vermenigvuldigen wel vergemakkelijkte. Tegenwoordig wordt het digitaal aangeleverd bij de drukker en deze maakt er de mooie MINI van.

Voor wat betreft de activiteiten is er niet echt een verschil met vroeger. We hebben nog altijd workshops, dagreisjes, etentjes enzovoort. Wat verdwenen is uit het programma is Sinterklaas, volleybal, voetbal.

Met ons bestuur van nu willen we proberen voor een ieder wat wils aan te bieden! We hopen nog vele jaren op deze voet door te kunnen gaan, maar dit kan binnen afzienbare tijd toch wel gaan veranderen. We hebben de laatste 10 jaar toch wel moeten vechten voor ons bestaan, dat we niet in Den Haag op willen gaan! Er is een tegenhanger van de PV uit Den Haag opgericht, met hierin de PV’s die op dezelfde voet als wij door willen gaan, De Parapluie. Het is de vraag of we stand kunnen houden. Maar voorlopig gaan we op deze voet vrolijk verder en wij hopen dat jullie vaak onze activiteiten zullen bezoeken.

Ontmoet ons bestuur

Hans Dreessen

Hans Dreessen

Voorzitter
Gladys Ronopawiro

Gladys Ronopawiro

Secretaris / commissie activiteiten
Jeannette Leunis

Jeannette Leunis

Penningmeester / commissie activiteiten
Atie Steendijk

Atie Steendijk

Bestuurslid / Commissie vakantiewoning
Hasmik van Eerd - Zakarjan

Hasmik van Eerd - Zakarjan

Bestuurslid / Commissie activiteiten

Documenten

Contributie

De contributie van de PV Rijkswaterstaat Zeelandbedraagt €21,- voor werkende RWS-ers (mits maandelijkse salarisincasso).  Betaling contributie vóór 31 januari van elk jaar, alléén op Rabobank NL03 RABO0371410770 ten name van Personeelsvereniging RWS Zeeland en €18,- voor post-actieve RWS-ers (mitsbankincasso). Kortingsbedragen gelden alléén bij bank-of salarisincasso. Geen incasso betekent dus geen €10,-korting!U bent alléén PV-lid mits tijdige en volledige betaling op voornoemde bankrekening.

 

ALLEEN PV lid bij contributiebetaling

Uiteraard ben je zonder contributiebetaling geen PV-lid (meer). Actieve RWS-ers betalen contributie via hun maandelijkse salaris incasso machtiging. De post-actieven die een bank incassomachtiging hebben ingeleverd hoeven uiteraard niets te doen. Bij hen wordt in januari van het betreffende jaar de PV-contributie automatisch van hun bankrekening afgeschreven met incassomachtigingskenmerk is NL03ZZZ403092610000 met een uniek maar fictief ledennummer: lid XXX. Zonder een succesvolle bankincassering bent u ZELF verantwoordelijk voor tijdige (vóór 31 januari van het betreffende jaar) jaarcontributiebetaling op NL03 RABO 037.14.10.770 o.v.v. “contributie 'jaartal” en uw naam.

De penningmeester controleert na 1 februari of post-actieve leden hun PV-contributie hebben betaald, ofwel zelf of na succesvolle bankincasso.

Zonder tijdige en volledige betaling bent u géén PV lid (meer) en wordt u zonder verdere berichtgeving verwijderd uit de ledenadministratie!

Kortingskaarten

Image

Via de overkoepelende organisatie van personeelsverenigingen (FWP) kunt u met

behulp van onderstaande gegevens kortingskaarten voor diverse attracties aanvragen:

www.fwpinfo.nl

Om de inlogegevens te bekijken dient u eerst in te loggen als lid van PVRWSZeeland