Last minutedeal vakantiewoning

Wilt u nog gebruik maken van de vakantiewoning dit jaar, dan hebben we nog een paar mooie last minutes in de aanbieding!

Tot 20% korting

Direct boeken

High-Tea & wandeling met alpaca's

High-Tea & wandeling met alpaca's

Ontspan met de Alpaca's tijdens de High-Tea & Wandeling op 14 juli vanaf 10:30 uur!

Ben je klaar voor een unieke ervaring vol knusheid en charme? Dan is onze High-Tea Wandeling met deze lieve alpaca's precies wat je nodig hebt!

De Personeelsvereniging nodigt je uit om samen met ons te genieten van een ontspannende wandeling door de prachtige natuur, vergezeld door deze vriendelijke alpaca's. Laat je betoveren door hun zachte vacht en nieuwsgierige blikken terwijl je de stress van het dagelijks leven achter je laat.

Na de ontspannende wandeling is het tijd voor het hoogtepunt: een heerlijke, compleet verzorgde high-tea te midden van deze wollige vrienden! Laat je verwennen door een assortiment van smakelijke lekkernijen, terwijl de alpaca's nieuwsgierig toekijken en misschien zelfs een hapje proberen mee te pikken.

Dit is zonder twijfel de meest bijzondere high-tea die je ooit zult ervaren, een perfecte combinatie van natuur, gezelschap en lekkernijen. Kom en deel deze magische ervaring met ons en de schattige alpaca's!

Mis deze unieke kans niet! Meld je snel aan en reserveer je plekje voor deze betoverende High-Tea Wandeling met de alpaca's.

PV-leden + 1 introducé betalen € 25,00 p.p. 

Niet PV-leden betalen € 40,00 ongelimiteerd 

Aanmelden t/m 20 juni 2024

Alpaca Zeeland | Landlustweg 1 | 4455 TK | Nieuwdorp
www.alpacazeeland.nl

 

Evenement-informatie

Startdatum 14 juli 2024 10:30
Einddatum 14 juli 2024
Max. deelnemers 20
Beschikbare plaatsen 8
Registratie sluitdatum 20 juni 2024
Annuleren mogelijk tot 14 juli 2024 10:30
Locatie Nieuwdorp